Το Επαγγελματικό Προφίλ μας

 

Η επιχείρηση μας, eforologistika, παρέχει κάθε είδους φορολογιστικές υπηρεσίες για Φυσικά, Αγρότες, Ελεύθερους Επαγγελματίες και Νομικά Πρόσωπα, με εξειδίκευση εδώ και χρόνια στις Ρυθμίσεις Οφειλών βάσει του περίφημου ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ, Ν.3869/2010, για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά ο οποίος προβλέπει την ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων. Από το 2017 η επιχείρησή μας εξειδικεύεται και στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων και Ελεύθερων Επαγγελματιών βάσει του Ν.4469/2017. Ειδικότερα υποστηρίζουμε φορολογιστικά κάθε μορφή επιχείρησης όπως Ατομικές, ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ, ΜΕΠΕ, ΙΚΕ, ΚοινΣΕΠ, ΑΕ και άλλες. 

 

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε θέματα Ίδρυσης και Σύστασης Εταιριών, Μισθοδοσίας, Εργατικών Ασφαλιστικών, Αντιμετώπιση Φορολογικών και άλλων Ελέγχων, Ολοκληρωμένων Μηχανογραφικών Λύσεων, Συμβουλευτικής, Επίβλεψης και Ελέγχου Λογιστηρίων, Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

 

Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε, ανήκει και διευθύνεται από την Άννα Γιωτοπούλου, Λογίστρια – Φοροτέχνη Α’ Τάξης, μέλος του ΟΕΕ με πολυετή εμπειρία. Διαθέτουμε ειδικά καταρτισμένο προσωπικό καθώς και άρτια επιστημονικά και τεχνικά εξειδικευμένους συνεργάτες όπως Δικηγόρους, Ορκωτούς Λογιστές, Πολιτικούς Μηχανικούς, Πολεοδόμους και άλλους.

 

Το Ολοκληρωμένο και Πλήρες Λογισμικό Υποστήριξης που διαθέτουμε και ο άρτια τεχνολογικά εξοπλισμός μας, μας καθιστούν απόλυτα ικανούς να παρέχουμε ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ και να υποστηρίζουμε ΟΛΕΣ τις επιχειρήσεις, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ και σε ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.

 

Αναλάβουμε όλες τι γραφειοκρατικές διαδικασίες και τη διεκπεραίωση κάθε εργασίας εντός ή εκτός της επιχείρησής σας εξοικονομώντας σας χρόνο και κόστος.